Enkelt, tillgängligt och lättskött

OBS: Utsikten ingår inte ;) OBS: Utsikten ingår inte ;)

Nu är hösten här, i alla fall på mornarna... Nu är det tid att titta på spabad. Välkomna in till oss på Färgbolaget i Torshälla. Vi erbjuder svensktillverkade spabad från Viskan Spa. Vi levererar varje vecka spabad i vårt närområde, tex Eskilstuna, Västerås, Strängnäs, Kungsör, Arboga.

Spabadet är inte bara superskön avslappning och massage. Det är också ett underbart ställe för er att umgås med vänner, barn och barnbarn. (Eftersom det kan vara lite riskabelt att sitta med telefon eller Ipad i badet så blir det så att vi åter igen PRATAR med varnadra)

Välkomna in till oss och se hur ett bad som är tillverkat i Sverige, anpassat till vårt klimat ser ut och fungerar.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln