Nya härliga tapeter från Intrade är här!!

Ny barnkollektion Ny barnkollektion

Nu har vi fått in tre nya fantastiska kollekotioner från Intrade!
Här på Färgbolaget i Torshälla får vi in massor med tapet-nyheter!! Kom gärna in i butiken för att hitta just eran favorit!


Tryck på bilden så kommer du direkt till Intrade´s kollektioner och dröm dig bort....
 

Bimbaloo 2 - Underbar liten barnkollektion med gulligt tecknade figurer som nallar, lejon, elefanter, dansande ballerinor och snälla sjörövare ute på de Sju haven. Klassiska färger som rosa, ljusblått och gult men också de rätta grå och beige tonerna.


Chelsea lane - Snygg och stilren kollektion designad av Jaima Brown, USA, som gillar mönster och färger och gärna hämtar sin inspiration från naturen. Här är det vackra fjärilar, vilsamma träd, blommor och blad i naturens egna starka kulörer.
 
Blend - En fin tidlös men ändå modern kollektion i både djärva och dämpade mönster. Ett brett register av färger kan sätta stilen för den som vill vara antingen lite mer vågad eller lite mer subtil. Toner av gult, rosa, blått, grönt och grått som gärna kombineras med neutrala ljusa färger.
 
Etiketter: tapet intrade

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln