Kostnadsfri offert på fasadmålning i Eskilstuna/Torshälla Södermanland!

Visst kan våren och försommaren kännas långt bort....
Men ett tips är att vara ute i god tid gällande fasadmålning och även andra utomhusprojekt.
Det är kulörer som ska väljas och offerter som ska tas in osv.
Så det är bättre att vara ute i god tid och planera in den utvändiga målningen eller övriga projektet (ex. altanbygge, inoljning av altan).
Här på Färgbolaget säljer vi färg från Caparol, Carat oljefärg och Intact akrylatfärg. Vi hjälper dig oavsett om vi ska göra jobbet eller om du bara vill handla färgen hos oss. Det är jätte viktigt att välja rätt typ av färg till utemiljön, just för att det är så mycket som påverkar ex: tidigare färg, skicket på ytan som ska målas, nytt eller färdiggrundat trä osv. Kom gärna in och prata med oss och få råd och tips om vad som är bra att tänka på när man ska måla ute!
Som sagt så börjar kön redan nu på utomhus arbetena och tänk på att tyvärr så är sommarsäsongen väldigt väderberoende. Så kika in redan nu och be om en kostnadsfri offert från oss här på Färgbolaget i Torshälla.

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln