färgbolaget i torshälla - Hos oss hittar ni den tapet ni söker!

Oavsett om ni ska tapetsera om köket, vardagsrummet eller sovrummet har vi tapeterna för er. Eller kanske vill ni göra en fototapet av favoriten? Kom in till oss, vi visar hur enkelt det är!
I vår nya tapetavdelning hittar ni tusentals prover och kollektioner från all världens tapetleverantörer. Kom in och låt dig inspireras, och låna gärna hem en katalog och fundera i lugn och ro.
Vi saluför tapeter från alla de stora och kända tillverkarna. Dessutom har vi en himla massa "specialare", tex Versace, Cole&Son mfl.

Grattis Engblad & CO för det fina priset!!

Igår vann Engblad & Co Sveriges största designutmärkelse, ELLE Decoration Swedish Design Awards. Galan hölls på At Six i Stockholm och många vinnare korades i närvaro av branschen och prominenta gäster. Priset “Årets Tapet 2018” tilldelades Engblad & Co för tapetkollektionen Atmospheres, vårt designsamarbete med Ilse Crawford.

Vi här på Färgbolaget i Torshälla är självklart stolta återförsäljare till Engblad & Co!!

Fototapet

Använd din egen bild eller illustration för att skapa en unik fototapet och en helt personlig vägg. Vi guidar och ger dig personlig service för att säkerställa ett gott resultat.

Till fototapet från egen bild

Designtapeter

Här finner ni unika och kreativa motiv sorterat efter våra talangfulla designers.
Till Designtapet

Våra Leverantörer