färgbolaget i torshälla - Golv

Här hos oss på Färgbolaget i Torshälla, hittar ni massor av olika golv.
Vi lovar er bästa hjälp och service, då golvet sätter en stor prägel i hemmet och är en viktig del av inredning och funktion!
Därför är det viktigt att man väljer rätt golv till rätt plats!
Vi kan självklart hjälpa er att hitta det just ni vill ha. Oavsett om ni söker trägolv, laminat, mattor eller textila golv (heltäckningsmattor) lovar vi att ni hittar det ni söker hos oss!

Självklart kan vi hjälpa er att lägga in ert golv också.
Kom in och be om en kostnadsfri offert!

Massivt trägolv - Södra Interiör

Ett personligt trägolv för själfulla rum

Våra trägolv tillverkas av massivt trä av långsamväxande träd. Våra golv ytbehandlas sedan med hårdvaxolja eller lack för att kunna användas år efter år. 

Trä är ett flexibelt material som kan bearbetas och behandlas på en mängd olika sätt för att få olika uttryck. Du kan välja ett obehandlat golv och själv behandla det. Det finns även också gott om färdigbehandlade massiva trägolv som är klara att läggas in. De är professionellt behandlade med hårdvaxolja eller lack och finns i flera olika kulörer, med eller utan struktur. Allt efter tycke och smak.

Oavsett vilken stil det är på de rum som du vill förgylla med ett massivt trägolv finns det ett trägolv från Södra Interiör som passar. Det vågar vi lova.
Södra Interiör

Parkettgolv - Kährs

Ur erfarenhet uppstår många idéer. Kährs har jobbat med trä i mer än 150 år och är idag en av de äldsta trägolvstillverkarna i världen. Vi är också en av de mest innovativa.

Vi finns fortfarande i den lilla staden Nybro, djupt i de småländska skogarna, där allt en gång började 1857. Den kunskap om trä som vi har samlat på oss över åren har gått i arv från generation till generation.
Vi diskuterar ständigt nya idéer hur vi kan förbättra våra golv. Vi prövar i tanken, sedan i praktiken och till slut lyckas vi. Men målet är alltid detsamma: att hitta och förverkliga idéerna som gör våra golv ännu vackrare, starkare, lättare att lägga och mer hållbara för miljön.
Kährs

Laminatgolv - berry alloc

BerryAllocs inspiration av skönhet och fascination av enastående teknisk prestanda har fått dem att utveckla världens slitstarkaste och mest hållbara golv: högtryckslaminat.
Högtryckslaminat golv är lämpliga för alla utrymmen där det behövs både skönhet och styrka: hotell, restauranger, affärslokaler, kontor, flygplatser och naturligtvis i ditt hem!
BerryAlloc
 

Pure click- vinyl golv

PURE Click vinylplankor och plattor installeras snabbare än något annat golv. Det 360 gradiga DreamClick låssystemet gör det möjligt att installera ditt golv snabbare och med större enkelhet än andra golv, alla kan klara det! Tack vare vår revolutionerade RCB teknologi med superb formstabilitet kan du installera ditt PURE Click golv på de allra flesta undergolv utan att underliggande skarvar syns igenom! PURE Click absorberar ljudet maximalt och det är vattenresistent. PURE Click är idealiskt för rum med risk för vattensöl (entré, kök och gästtoalett)! Hela kollektionen har livstidsgaranti i hemmamiljö!
Berry Alloc

Tarkett-PVCmattor, Våtrum mm

Rätt material kan förändra flerfamiljshus från att bara vara
ett boende till att vara ett riktigt hem. Tarkett har golvlösningar i olika färger och mönster samtidigt som de har utmärkta bruksegenskaper.
Tarketts golv är idealiska för alla, från barn till äldre och funktionshindrade. Golven är robusta, praktiska, enkla att installera och underhålla. Livscykelkostnaden är mycket bra och golven ger en fräsch och välkomnande miljö för varje ny boende.
Tarkett

Forbo-PVCmattor, Våtrum mm

När du köper ett golv är det inte bara livslängd och utseende som man ska tänka på. Är golvet hårt eller mjukt, är det ljuddämpande, är det lätt att lägga själv, är det lätt att städa, hur ser det ut efter några år – ja, det finns en mängd frågor man måste ställa sig när man står inför sitt val.
Vi vill hjälpa dig med dessa val, vi vill sätta golven i fokus och hjälpa dig att få rätt golv på rätt plats – det är därför vi vill att du ska välja ett golv från Forbo.
Forbo

Arena golv- parkett och laminat

Arena Trägolv står för ett mycket genomtänkt nordiskt urval.
När vi talar om trägolv talar vi om känsla. Vi talar om struktur, uttryck, ljus och yta. Arena ligger i framkant när det gäller att ta fram och bearbeta trägolv för att skapa mer träkänsla.
Arena Laminat möjligheternas golv. Idag är ytorna på laminatgolv så naturtrogna så det är svårt att urskilja trägolv med laminatgolv. Laminatgolv är ett prisvärt val och kan med fördel läggas ovanpå ett gammalt golv. Det är även ett miljövänligt val, 97 procent träfiber och helt återvinningsbara.
Arena golv
 

Kjellbergs - Textila golv

Vi har Sveriges bredaste sortiment av textilgolv och textilmattor för både hemmet och offentlig miljö. Vill du ha avpassade gångmattor med sydd kant eller en heltäckningsmatta?
Vi har kollektioner för alla rum i ditt hem och för arkitekter och inredare i sitt val av textilmattor för offentlig miljö. Våra mattor är lätta att hålla rena, smutsavvisande och antistatiska. Damm flyger inte runt i rummet som det gör på hårda golv, utan binds i mattluggen tills det sugs upp. Det gör att textila golv både ger en bra och ren rumsmiljö. 
Kjellbergs

Golvabia - Textilgolv, Trägolv och Korkgolv

Textilgolv modern design, naturlig mjukhet, varm och tyst.
Med textil skapar man lätt en ny nivå av komfort och trivsel.
Trägolv moderna golv med hög kvalitet!
Korkgolv, det naturliga valet för livsnjutare.
Mjukt sviktande skikt av naturmaterialet kork, gör det varmt och skönt mot fötterna och dämpar stegljud och störande slammer.
Golvabia

Gerflor

Texline vinylgolv för torra utrymmen. Ett exklusivt vinylgolv som är otroligt mjukt och komfortabelt att gå och leka på. 
Textilbaksida med unik Gerflor Fiber Technology
Mycket slitstarkt och hållbart golv. Varmt och behagligt golv. 
Kan användas på många olika underlag. En problemlösare vid ojämnt underlag. 
Tillverkad av återvunnet material. 
Kan läggas löst. 
HQR slitstarkt och dekorativt golv till hemmet, fritidsbostäder och offentlig miljö.
Det perfekta golvet för hundägare.
Ett exklusivt urval av snygga och verklighetstrogna mönster.
Tål tuff användning och är mycket reptålig. Textilbaksida med unik Gerflor Fiber Technology. Mycket slitstarkt och hållbart golv. 
Varmt och behagligt golv. 
Kan användas på många olika underlag. En problemlösare vid ojämnt underlag. 
Tillverkad av återvunnet material. 
Kan läggas löst. 
Virtuo vinyl lock lätt att lägga, robust golv som tål vatten.
Ljuddämpande, exklusiv golvlösning med komfort och hållbarhet
Lämpar sig utmärkt för kök, gångar och entreer där golvet måste vara robust och tåla vatten.
Tjocklek: 5 mm.
Gerbad uppfyller alla krav för våtrum och är VT godkänd.
Tillgänglig i 3 meters bredd, kan läggas utan skarvar.
Våtrumsgolv med spännande design. 
Laminat finns i olika kollektioner som gör att man alltid hittar det man är ute efter.
Topsilence en ny innovation som kombinerar laminat med vinyl.
Ljudreducerande vinyl med textilbaksida. Textilbaksidan är tillverkad av återvunnet material. 
Med det populära klicksystemet 5G. Mycket naturtroget.
HDF laminatkärna och total tjocklek: 9,5 mm.
Gerflor

Ek Kinda
Ek Nouveau Greige
Smoked oak