Kolgrillar

NCK22K-L
NK22CK-L är högteknologisk klotgrill med ben. 

Modellen är rikt utrustad med bl.a. en löstagbar askuppsamlare, porslinsemaljerat lock samt luftreglerare i både topp och botten. Grillkolskorg finns att köpa som tillbehör.

NCK22-L

PRO605
PRO605 är den ultimata kolgrillen. PRO605RBCSS är allt vad grillkolentusiast kan begära. 

En ställbar grillkolsbädd med lucka för påfyllning av grillkol framifrån. Du kan också grilla med rotisserie med den bakre brännaren. Praktiskt underskåp ingår. Som tillbehör finns överdrag, rosisserieset mm. Detta är en riktigt exklusiv träkolsgrill för den kräsne grillkocken.

PRO22K-L

PRO22K-L har ett gjutjärnsgaller som standard. Dessutom är locket upphängt på gångjärn. 

PRO22K-L är rikt utrustad med bl.a. en löstagbar askuppsamlare, ledbart grillgaller i gjutjärn (enkelt att fylla på), värmefördelare för jämn tillagning mm. Köper du till grillkolskorg så kan du enkelt grilla med indirekt värme.

PRO22K-L

NK22CK-C

NK22CK-C är samma modell som PRO-varianten, fast med vagn. 

Vagnen ger dig en uppfällbar avlastningshylla på sidan och en praktisk förvaringshylla under. I övrigt samma fina prestanda som PRO-modellen. NK22CK-C är rikt utrustad med bl.a. en löstagbar askuppsamlare, ledbart grillgaller i gjutjärn (enkelt att fylla på), värmefördelare för jämn tillagning mm. I denna modell ingår grillkolskorg för indirekt grillning.

NK22CK-C