loading...

Färgbolaget i Torshälla är stolta återfärsäljare av Luft/Luft värmepumpar från Daikin. Välkommen in i butiken för att diskutera vilken pump som passar erat hem.

Daikin har ett mycket brett utbud av luft-luftvärmepumpar. Daikins luft/luft värmepumpar är alla mycket energieffektiva samt mycket tysta i drift. En luft/luft värmepump är också en perfekt lösning till fritidshuset när du behöver underhållsvärme. Du kan steglöst ställa in temperaturen mellan 10-30 grader. Som tillval finns också fjärrstyrning, då kan du styra din värmepump med en app. Dessa värmepumpar renar också luften effektivt från, damm, pollen och andra allergener. Har du direktverkande el är en luftvärmepump en perfekt lösning för att sänka kostnaderna. 
 

Luft LuftVärmepumpar från Daikin

Snygga och nästan ljudlösa enheter
Ett brett utbud av prisvinnande och snygga enheter finns tillgängliga för att passa din inredning - för väggmontering, golvplacering och i undertak. Daikins modulära Split- och MultiSplit-system är så tysta så att de nästan inte hörs när de går för att ge dig de perfekta bondeförhållandena.

Daikin Airpatrol
Airpatrol är en innovativ styrenhet till din värmepump som styrs via en eller flera mobiltelefoner
 

Pris och Installation
Samtliga priser på våra värmepumar i butik är inklusive standardinstallation. För installation av en luft/vatten-värmepump räknas arbetskostnaden ut genom en schablon framtagen av Skatteverket och Svenska Värmepumpsföreningen. 30% av totalkostnaden (inklusive värmepump) räknas som arbetskostnad.

 

Prisexempel:

 • Totalkostnad för en värmepumpsanläggning:
  25 000 kr
 • Arbetskostnad enligt schablon (30%):
  25 000 x 0,3 = 7 500 kr
 • ROT-avdrag (50%):
  7 500 x 0,5 = 3 750 kr
 • Din totalkostnad:
  25 000 – 3 750 = 21 250 kr

 

Modeller:

luft/luft värmepumpar i X-serien
Daikins nya serie luft/luft värmepumpar i X-serien är verkligen något extra.Den höga japanska kvalitén har utvecklats i Sverige för vårt klimat. Det innebär att du får optimal besparing, funktion, effektivitet, komfort och driftsäkerhet oavsett om det är en råkall vinterdag eller en stekhet sommardag. Den nya X-serien har ökad prestanda, fler unika fördelar och fler möjligheter jämfört med våra tidigare populära modeller. De flesta delar och komponenter tillverkas i egna fabriker för total kontroll av kvaliteten.

Nano X väggmodell

Emura X väggmodell

Nexura X golvmodell