top of page
Fluffigt husdjur

Vi bryter till vår färg i vilken kulör som helst. Kanske har du stått många gånger i en färghandel och tittat på otroligt många kulörer och inte kunnat bestämma dig?
Enklast är alltid att bryta till ett antal provburkar och provmåla på platsen i rätt ljus och omgivning.

Proffs och konsument

Vår största färgleverantör är Caparol som är ett internationellt företag som har tillverkat puts- och måleriprodukter i över 120 år. För inspiration och kulörer för inredningsmålning har de ett brett utbud. Caparols produkter håller högsta kvalitet och är därför anpassat till både proffs och privatpersoner. Våra färgexperter hjälper till redan från början när ett projekt planeras. I vårt sortiment finns fasadfärg, fönsterfärg, träolja, putsfärg, väggfärg, takfärg och lackfärg. Plus en massa specialfärger för besvärliga ytor. Vi delar också gärna med oss av tips om färgsättning. Titta på våra färgprover och färgkartor om du vill ha hjälp att välja färg för just ditt projekt. Produkterna köper du enkelt i butiken.

Heminredning

Finest Wall

Supermatt väggfärg

Den nyaste familjemedlemmen i kategorin väggfärg är den supermatta väggfärgen Caparol Finest Wall.

Få hjälp med stilen

Vi kan erbjuda dig som företags- eller privatkund ett hembesök för att gemensamt hitta rätt stil och inspirera dig.

Färgsättning

Ska du köra på klassiskt eller följa trenden?

Det kan vara svårt att hitta rätt stil, just därför erbjuder vi hjälp med färgsättningen så att du ska få ideér och inspiration från våra proffs.

Paint Skopor
modern sovrum

Osäker på kulören?

Vi kan skanna av din nuvarande färg och bryta din nya färg med exakt samma kulör.

VI JOBBAR MED DEM BÄSTA LEVERANTÖRERNA

3.png
5.png
11.png
9.png
6.png
7.png
8.png
4.png
1.png
2.png

Fasadmålning

Tänk på att måla om din fasad i tid, då sparar du pengar. Om du väntar för länge med att måla om, kommer fasaden att blekas och tappa sitt skydd mot alger, mögel och röta. En riktig fasadfärg bör hålla i 10-15 år, beroende på underlag och omgivning.

Hasse.png

Haitham "Hasse"
Yrkesmålare & Plattsättare

Ren grannskap
Handvävd matta

Väggmålning

Tänk på att underarbete är 80% och målning är 20%, det brukar vi proffs säga. Var extra noggrann med spackling innan du målar. För ett extra schysst underlag kan jag också rekommendera dig att sätta renoveringstapet till dig som vill undvika bredspackling.

Anna.png

Anna
Yrkesmålare

Grundfärg

Hoppa inte över grundfärgen, den skapar vidhäftning åt kommande färglager. Om t.ex. din möbel ska klara av dagligt slitage, är det viktigt att du gör rätt från början. Annars riskerar du att täckfärgen lossnar, spricker eller gulnar.

Jacob.png

Jacob
Yrkesmålare

Färgtillbehör

Våra hantverkare

utför målningsarbeten

Inomhus eller utomhus, vi målar på alla ytor förutom vattenytan.

bottom of page