S 0580-Y10R

S 4055-R95B

Vi bryter till vår färg i vilken NCS-kod som helst. Kanske har du stått många gånger i en färghandel och tittat på otroligt många kulörer och inte kunnat bestämma dig? Enklast är alltid att bryta till ett antal provburkar och provmåla på platsen i rätt ljus och omgivning.

Färgglada hus

Kanske har du redan en färg som du är väldigt nöjd med? Då kan vi skanna din färg i vår fotospektrometer. Där tar vi fram kulören och kan då färgsätta din nya färg med exakt samma kulör.

Pensel och färgleverantörer

Utomhus

Akrylatfärg

Inomhus

Väggfärg

Oljor

Siio X

Båt

Lackfärg

IMG_0380_edited_edited.png
IMG_0321_edited_edited.jpg
IMG_0317_edited.jpg

Måla om fasaden?

Funderar du på om det är dags att måla om fasaden? Ett tips är att inte vänta för länge. Det blir mindre arbete om du gör det innan fasaden spricker och det är dags för att byta panel. Mycket mindre underarbete krävs, om du börjar i tid. Glöm dock inte bort den viktiga fasadtvätten innan du börjar måla, annars finns risken att du får börja om något år senare! Kom in så berättar vi mer.

Med vänliga hälsningar, Hasse.

Målning av innertak

Mitt tips om du vill ha ett snyggt tak är att måla in taklisten i samma färg som övriga taket. Jag hade dessutom använt latexfog/målarfog för att dölja sprickor och springor. Då får du ett snyggt och enhetligt resultat!

Med vänliga hälsningar, Anna.

Använd grundfärg

Grundfärg skall alltid användas på obehandlade ytor. Grundfärgens huvudsakliga uppgift är att bilda vidhäftning åt kommande behandlingar. Sedan finns det olika grundfärger till olika ändamål. Vi kan hjälpa dig att hitta rätt!

Med vänliga hälsningar, Jacob.