2.PNG

EMURA R

En rejäl luftvärmepump

En elegant och modernat designad luft-luft värmepump som kyler, värmer och renar.

URURU SARARA XR
URURU SARARA XR

Den bästa luft-luftvärmepumpen på marknaden med A +++ i både luftkonditionering och värmedrift luftfuktighetskontroll. Bäst i test i KVI's test att luftvärmepumpar oktober 2016. Luftvärmepumpen Daikin Ururu Sarara har belönats med BRA VAL av Folksam både 2015 & 2016.

SOLO XR
SOLO XR

Den nya Solo XR har mycket lågbygghöjd och passar därför perfekt ovanför dörren i hallen.

CALDO XR
CALDO XR

Daikins nya luftvärmepump Caldo XR är extra effektiv och optimerad för att ge högsta verkningsgrad. Den har funktioner så som öppen spis-logik och en kraftfull avancerad luftrening.

NEXURA X
NEXURA X

Värm och kyl ditt hem med vår luft/luft värmepump som även strålar ut värme precis som en radiator.

ORIGO X
ORIGO X

Origo X är värmepumpen som ersätter ett av dina vanliga elektriska element och kan värma eller kyla, hela huset med skön luftspridning från golv till tak. Origo X35 har fått Folksams utmärkelse Bra Val både 2016 och 2017.

STYLISH R
STYLISH R

Där innovation möter kreativitet

EMURA R
EMURA R

En elegant och modernt designad luft-luft värmepump som kyler, värmer och renar.

CALDO R
CALDO R

Caldo R är en rejäl och effektiv värmepump med smart närvarosensor som reducerar temperaturen när rummet är tomt. Med sin mjuka form och tidlösa design smälter den in i alla miljöer.

SOLO R
SOLO R

Rätt val för god ekonomi. Den nya prisvärda väggmodellen Solo R använder det nya miljövänliga och effektiva köldmediumet R-32. Utmärkt för både värme och luftkonditionering. Diskret design och mycket tystgående.