Värme på vintern.

Kyla på sommaren.

Med Daikins Luft/Luft värmepumpar behöver du varken frysa på vintern, eller svettas på sommaren.

Energieffektiv.

Tyst.

Daikin har ett mycket brett utbud av luft-luft värmepumpar. Daikins luft/luft värmepumpar är alla mycket energieffektiva samt mycket tysta i drift. En luft/luft värmepump är också en perfekt lösning till fritidshuset när du behöver underhållsvärme. Du kan steglöst ställa in temperaturen mellan 10-30 grader. Som tillval finns också fjärrstyrning, då kan du styra din värmepump med en app.

Dessa värmepumpar renar också luften effektivt från, damm, pollen och andra allergener. Har du direktverkande el är en luftvärmepump en perfekt lösning för att sänka kostnaderna. 

R-SERIEN

Med sin nya R-serie har Daikin tagit utvecklingen av luftvärmepumpar till en helt ny nivå. Väljer du den får du komfort, energieffektivitet, tillförlitlighet och kontroll året runt. Eftersom endast det bästa är bra nog för ditt hem är R-serien ett perfekt val för dig!

OPTIMISED HEATING

Dessa luftvärmepumpar har utvecklats i Sverige och är särskilt anpassade för vårt nordiska klimat. Det innebär att du får optimal besparing, funktion, effektivitet, komfort och driftsäkerhet oavsett om det är en råkall vinterdag eller en stekhet sommardag.

 

Du vet väl att du kan utnyttja ROT-avdraget vid installation av din luft/luft värmepump.

Utnyttja

ROT-avdraget.

 
 

Med en av Daikins luft/luftvärmepumpar kan du sänka dina uppvärmningskostnader avsevärt samtidigt som ditt inomhusklimat blir bättre.

Daikins nya serie luft/luftvärmepumpar använder det miljövänliga köldmediet R32, har mycket bra verkningsgrad och energiklass upp till A+++. Vi kan erbjuda ett flertal olika modeller – både väggmodeller och golvmodeller.

AirPatrol WiFi ansluts till ditt WiFi-nätverk hemma och du kan enkelt styra din värmepump/AC med din smartphone, oavsett var du befinner dig.

AIRPATROL WIFI MÖJLIGGÖR FJÄRRSTYRNING AV:

  • Pumpläget (auto / heat / cool / dry)

  • Rumstemperaturen

  • Inställningar av fläkthastigheten

  • Underhållsvärme steglöst, 10, 11, 12, 13...30

AIRPATROL  KAN ÄVEN RAPPORTERA:

  • Låg rumstemperatur

  • Strömavbrott

  • Värmepumpens underhållsintervall