Värme på vintern.

Kyla på sommaren.

Med Daikins Luft/Luft värmepumpar behöver du varken frysa på vintern, eller svettas på sommaren.

Energieffektiv.

Tyst.

Daikin har ett mycket brett utbud av luft-luft värmepumpar. Daikins luft/luft värmepumpar är alla mycket energieffektiva samt mycket tysta i drift. En luft/luft värmepump är också en perfekt lösning till fritidshuset när du behöver underhållsvärme. Du kan steglöst ställa in temperaturen mellan 10-30 grader. Som tillval finns också fjärrstyrning, då kan du styra din värmepump med en app.

Dessa värmepumpar renar också luften effektivt från, damm, pollen och andra allergener. Har du direktverkande el är en luftvärmepump en perfekt lösning för att sänka kostnaderna. 

R-SERIEN

Med sin nya R-serie har Daikin tagit utvecklingen av luftvärmepumpar till en helt ny nivå. Väljer du den får du komfort, energieffektivitet, tillförlitlighet och kontroll året runt. Eftersom endast det bästa är bra nog för ditt hem är R-serien ett perfekt val för dig!

OPTIMISED HEATING

Dessa luftvärmepumpar har utvecklats i Sverige och är särskilt anpassade för vårt nordiska klimat. Det innebär att du får optimal besparing, funktion, effektivitet, komfort och driftsäkerhet oavsett om det är en råkall vinterdag eller en stekhet sommardag.

 
URURU SARARA XR
Den bästa luft-luftvärmepumpen på marknaden med A +++ i både luftkonditionering och värmedrift luftfuktighetskontroll. Bäst i test i KVI's test att luftvärmepumpar oktober 2016. Luftvärmepumpen Daikin Ururu Sarara har belönats med BRA VAL av Folksam både 2015 & 2016.
SOLO XRH
Den nya Solo XR har mycket lågbygghöjd och passar därför perfekt ovanför dörren i hallen.
CALDO XRH
Daikins nya luftvärmepump Caldo XR är extra effektiv och optimerad för att ge högsta verkningsgrad. Den har funktioner så som öppen spis-logik och en kraftfull avancerad luftrening.
NEXURA X
Värm och kyl ditt hem med vår luft/luft värmepump som även strålar ut värme precis som en radiator.
ORIGO X
Origo X är värmepumpen som ersätter ett av dina vanliga elektriska element och kan värma eller kyla, hela huset med skön luftspridning från golv till tak. Origo X35 har fått Folksams utmärkelse Bra Val både 2016 och 2017.
STYLISH R
Där innovation möter kreativitet
EMURA R
En elegant och modernt designad luft-luft värmepump som kyler, värmer och renar.
CALDO R
Caldo R är en rejäl och effektiv värmepump med smart närvarosensor som reducerar temperaturen när rummet är tomt. Med sin mjuka form och tidlösa design smälter den in i alla miljöer.
SOLO R
Rätt val för god ekonomi. Den nya prisvärda väggmodellen Solo R använder det nya miljövänliga och effektiva köldmediumet R-32. Utmärkt för både värme och luftkonditionering. Diskret design och mycket tystgående.
Visa mer

Du vet väl att du kan utnyttja ROT-avdraget vid installation av din luft/luft värmepump.

Utnyttja

ROT-avdraget.

 
 

Med en av Daikins luft/luftvärmepumpar kan du sänka dina uppvärmningskostnader avsevärt samtidigt som ditt inomhusklimat blir bättre.

Daikins nya serie luft/luftvärmepumpar använder det miljövänliga köldmediet R32, har mycket bra verkningsgrad och energiklass upp till A+++. Vi kan erbjuda ett flertal olika modeller – både väggmodeller och golvmodeller.

AirPatrol WiFi ansluts till ditt WiFi-nätverk hemma och du kan enkelt styra din värmepump/AC med din smartphone, oavsett var du befinner dig.

AIRPATROL WIFI MÖJLIGGÖR FJÄRRSTYRNING AV:

  • Pumpläget (auto / heat / cool / dry)

  • Rumstemperaturen

  • Inställningar av fläkthastigheten

  • Underhållsvärme steglöst, 10, 11, 12, 13...30

AIRPATROL  KAN ÄVEN RAPPORTERA:

  • Låg rumstemperatur

  • Strömavbrott

  • Värmepumpens underhållsintervall

Copyright © 2021 Färgbolaget i Torshälla AB. Alla rättigheter förbehålls. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.